Coş de cumpărături
0 obiecte
 
Cautare
>> Cautare avansata
 
Statistici

SEO


Piese auto Timisoara

 

Bijuterii,ceasuri,posete

 

Stiri sportive

 

Stiri Arad Onlinearad

 

Stiri Arad

 

piese

 

Rankine Google

 

Vanzare masini

 

Razvan Boar

 

Adapatori automate

 

cabinet veterinar arad

 

cadastru craiova

 

scoala soferi arad

 

reclame timisoara

 

room escape bucuresti

 

cadouri

 

mall online

 

constructii case

 

agentie web design

 

nunta grecia

 

produse stomatologice


 

Conditii de returnare

Conditii de returnare

Pentru orice fel de probleme legate de produsele livrate, nu ezita să ne să ne scrii un e-mail la adresa office@saller.ro, pentru a identifica cea mai bună cale de soluționare a acestora.

În cazul în care nu ești pe deplin satisfăcut de produsele achiziționate, acestea se pot returna în maxim 10 zile lucrătoare de la primirea lor conform Art. 4 Cap. I ORDONANTA nr. 130 din 31 august 2000, privind regimul juridic al contractelor la distanță, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv.

Produsele returnate trebuie să fie nedeteriorate, în conditii optime, pentru a fi puse din nou în vânzare și să fie insoțite de factura de cumparare și certificatul de garanție. Nu uita să păstrezi ambalajul original! Este singurul mod în care poţi returna pachetul.

 Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a facut expedierea către tine,  coletele cu ramburs nu vor fi acceptate ci vor fi REFUZATE.

Returnarea banilor sau schimbarea produselor se va efectua numai după VERIFICAREA AMĂNUNȚITĂ A CALITĂȚII produselor returnate și efectuarea facturii de stornare.

SC SALLER EQUIPMENT SRL va înapoia prin mandat postal sau transfer bancar contravaloarea mărfii returnate , în maxim 30 zile de la data denunțării unilaterale în scris, a contractului, conform legii în vigoare. Cheltuielile directe ocazionate de returnarea mărfii (transport marfă și comisioane retur bani) vor fi suportate în totalitate de cumpărător.

Termenii și condițiile prezentate respectă legislația în vigoare : Legea 365/2002 privind comerțul electronic și Legea 51/2003 pentru aprobarea OG 130/2000 referitoare la regimul  juridic al contractelor la distanță.