Coş de cumpărături
0 obiecte
 
Cautare
>> Cautare avansata
 
Statistici

SEO


Piese auto Timisoara

 

Bijuterii,ceasuri,posete

 

Stiri sportive

 

Stiri Arad Onlinearad

 

Stiri Arad

 

piese

 

Rankine Google

 

Vanzare masini

 

Razvan Boar

 

Adapatori automate

 

cabinet veterinar arad

 

cadastru craiova

 

scoala soferi arad

 

reclame timisoara

 

room escape bucuresti

 

cadouri

 

mall online

 

constructii case

 

agentie web design

 

nunta grecia


 

Politica confidentialitate

Politica de confidentialitate

S.C. SALLER EQUIPMENT S.R.L., în calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.saller.ro respectă caracterul privat și securitatea informatiei furnizate de către dumneavoastră atunci când utilizați acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop în care a creat și aplică prezenta Politică de confidențialitate.

Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor și condițiilor de utilizare și Politicii de confidențialitate, implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea și reprezintă întreaga întelegere (contractul) dintre părți.


S.C SALLER EQUIPMENT S.R.L. își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul website-ului, precum și Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile de folosire, fără niciun fel de notificare prealabilă. De aceea, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.

(În cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denotă genul masculin includ femininul și cuvintele care denotă genul feminin includ masculinul.)

 

Definiții

date cu caracter personal - orice informații referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă; o persoană identificabilă este acea persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în mod particular prin referire la un număr de identificare ori la unul sau la mai mulți factori specifici identitații sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;
prelucrarea datelor cu caracter personal - orice operațiune sau set de operațiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea către terți prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alăturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;
stocarea - păstrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;
sistem de evidență a datelor cu caracter personal - orice structură organizată de date cu caracter personal, accesibilă potrivit unor criterii determinate, indiferent dacă această structură este organizată în mod centralizat ori descentralizat sau este repartizată după criterii functionale ori geografice;
operator - orice persoană fizică sau juridică, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritațile publice, instituțiile și structurile teritoriale ale acestora, care stabilește scopul și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
terț - orice persoană fizică sau juridică, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritațile publice, instituțiile și structurile teritoriale ale acestora, alta decât persoana vizată, operatorul ori persoana împuternicită sau persoanele care, sub autoritatea directă a operatorului sau a persoanei împuternicite, sunt autorizate să prelucreze date;
destinatar - orice persoană fizică sau juridică, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritațile publice, instituțiile și structurile teritoriale ale acestora, căreia îi sunt dezvăluite date, indiferent dacă este sau nu terț; autoritațile publice cărora li se comunică date în cadrul unei competențe speciale de anchetă nu vor fi considerate destinatari;
date anonime - date care, datorită originii sau modalității specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificată sau identificabilă;
date de tip "business contact" - date care includ numele, funcția, adresa de business, numărul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al unei organizații, în această calitate. Datele tip "business contact" nu intră în categoria datelor cu caracter personal;
date statistice - date care au fost obținute ca urmare a prelucrării de către operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane și sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice și/sau de informare, promovare.
Colectarea de date cu caracter personal  

S.C SALLER EQUIPMENT S.R.L poate colecta de la dumneavoastră date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastră și dacă ni le furnizați voluntar.

Formularul de înregistrare prezentat pe site-ul www.saller.ro cere informații prin care puteți fi identificat sau prin care vă putem contacta, acestea fiind din categoria datelor de tip "business contact".

Folosim datele cu caracter personal colectate în următoarele scopuri:

Pentru a ne asigura că pagina de web este relevantă nevoilor dumneavoastră.
Pentru a livra serviciile și/sau produsele pe care le-ați cerut sau achiziționat.
Pentru a ne ajuta să creăm și să publicam conținutul cel mai relevant pentru dvs.
Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului.

 

S.C. SALLER EQUIPMENT S.R.L. colectează informații și le prelucrează în date statistice despre ce pagini accesati în interiorul site-ului, inclusiv adresa IP de la care site-ul este vizitat. S.C. SALLER EQUIPMENT S.R.L poate folosi în cadrul site-urilor cookies, stocând temporar date cu caracter personal în următoarele scopuri:

Pentru a îmbunătăți securitatea accesului.
Pentru a îmbunătăți uzabilitatea și a vă furniza un serviciu cât mai bun.

 

Adresa dumneavoastră de e-mail este folosită pentru a vă trimite un răspuns și mesajul dumneavoastră este reținut pentru referințe viitoare în cazul în care decideți să ne contactați din nou. Adresa dumneavoastră de e-mail și numele furnizat intră în categoria datelor tip "business contact" iar S.C. SALLER EQUIPMENT S.R.L. le va putea utiliza, inclusiv in a le furniza unor terți, având acceptul dumneavoastră.

 

S.C. SALLER EQUIPMENT S.R.L. poate dezvălui datele cu caracter personal către terți dacă acest lucru este cerut de lege sau în cazurile de bună credintă în care aceste acțiuni sunt necesare pentru: (a) conformarea la rigorile legii; (b) protejarea și apărarea drepturilor de proprietate ale S.C. SALLER EQUIPMENT S.R.L. și ale site-ului web, sau (c) acționarea în circumstanțe de urgență pentru protejarea siguranței personale a angajaților, utilizatorilor de produse sau servicii sau a persoanelor publice.

Atunci când suntem solicitați să furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvăluite doar acele date necesare îndeplinirii obiectului solicitării.

S.C. SALLER EQUIPMENT S.R.L. nu vinde, schimbă sau închiriază date cu caracter personal către terți.

 

Colectarea de date cu caracter personal pe site-ul nostru:

Suplimentar față de cele de mai sus, colectarea de date cu caracter personal pe site-ul firmei, implică:

Formularele de plată online prezentate dumneavoastră atunci când efectuați o tranzacție eCommerce pe site-ul www.saller.ro  vor trebui completate cu toate informațiile solicitate și marcate a fi obligatorii, inclusiv datele cu caracter personal.

Folosim datele cu caracter personal colectate pe site-ul nostru în următoarele scopuri:

facturării produselor/serviciilor comandate de către dumneavoastră;
livrării acestora;
efectuării plății online;
asigurării securității tranzacției eCommerce/plații online prin aplicarea de filtre antifraudă.


Datele cu caracter personal vor putea fi dezvăluite fără consimțământul dumneavoastră în caz de litigii/dispute privind fraudele la plata către următorii destinatari: Băncile implicate în plătile online, Organismele Internaționale de Carduri și Furnizori de servicii/produse, respectiv conform prevederilor Legii 677/2001, către instituțiile abilitate.

 

Prin continuarea tranzacției eCommerce prin intermediul site-ului "www.saller.ro" vă exprimați expres consimțământul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal în sistemul de evidență informatizat de către S.C SALLER EQUIPMENT S.R.L., în calitatea acestuia de operator de date cu caracter personal înregistrat la ANSPDCP cu numărul

Utilizarea datelor statistice și datelor anonime

S.C. SALLER EQUIPMENT S.R.L  poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate în urma prelucrării în calitatea sa de operator în următoarele scopuri:

realizării de analize/rapoarte;
realizării de informări;
publicării, promovării, ofertării produselor/serviciilor oferite de către S.C. SALLER EQUIPMENT S.R.L.

 

PAGINA 1 2