Coş de cumpărături
0 obiecte
 
Cautare
>> Cautare avansata
 
Statistici

SEO


Piese auto Timisoara

 

Bijuterii,ceasuri,posete

 

Stiri sportive

 

Stiri Arad Onlinearad

 

Stiri Arad

 

piese

 

Rankine Google

 

Vanzare masini

 

Razvan Boar

 

Adapatori automate

 

cabinet veterinar arad

 

cadastru craiova

 

scoala soferi arad

 

reclame timisoara

 

room escape bucuresti

 

cadouri

 

mall online

 

constructii case

 

agentie web design

 

nunta grecia

 

produse stomatologice


 

Politica confidentialitate 2

Securitatea datelor colectate

S.C. SALLER EQUIPMENT S.R.L. utilizează metode și tehnologii de securitate, împreună cu politici aplicate salariaților și proceduri de lucru, inclusiv de control și audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale în vigoare.

Serverele pe care site-urile sunt găzduite sunt protejate de acces fizic și la distanță limitat, fiind instalate în incinte adecvate tehnic și din punct de vedere al securitații. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a vă proteja datele cu caracter personal colectate, analizăm noile tehnologii în domeniu și atunci și dacă este cazul, le aplicăm în vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware și software utilizată de către S.C. SALLER EQUIPMENT S.R.L., este periodic analizată din punct de vedere al securității.

Legaturi externe

Site-ul poate conține legături spre alte website-uri, în afara controlului S.C. SALLER EQUIPMENT S.R.L., website-uri care credem că le veți găsi utile. Dacă accesați aceste link-uri veți accesa/vizita website-uri care pot avea o politică de confidențialitate diferită de S.C. SALLER EQUIPMENT S.R.L. .

Minori

S.C. SALLER EQUIPMENT S.R.L. nu vinde produse și/sau servicii care să fie cumpărate de către minori. S.C. SALLER EQUIPMENT S.R.L. poate vinde sau încasa contravaloarea unor produse/servicii destinate minorilor, dar achiziționate de către un adult. Dacă sunteți minor și accesați un site o puteți face doar dacă sunteți sub supravegherea unui părinte sau a tutorelui legal.

Impunerea acestei Politici de Confidențialitate

Dacă aveți întrebări legate Politica de Confidențialitate sau doriți să fiți informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de către S.C. SALLER EQUIPMENT S.R.L. și care vă privesc direct, vă rugăm să ne contactați.

Termeni și condiții de utilizare

Vă rugăm să accesați și secțiunea Termeni și condiții de utilizare care se aplică de asemenea accesului/vizitei dumneavoastră pe site.

Legislație

Politica de confidențialitate se supune legislației române. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul S.C. SALLER EQUIPMENT S.R.L. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere în termenul precizat anterior, va fi considerată competentă instanța judecătorească din aceeași structură administrativă cu sediul S.C SALLER EQUIPMENT S.R.L.

 

PAGINA 1 2