Coş de cumpărături
0 obiecte
 
Cautare
>> Cautare avansata
 
Statistici

SEO


Piese auto Timisoara

 

Bijuterii,ceasuri,posete

 

Stiri sportive

 

Stiri Arad Onlinearad

 

Stiri Arad

 

piese

 

Rankine Google

 

Vanzare masini

 

Razvan Boar

 

Adapatori automate

 

cabinet veterinar arad

 

cadastru craiova

 

scoala soferi arad

 

reclame timisoara

 

room escape bucuresti

 

cadouri

 

mall online

 

constructii case

 

agentie web design

 

nunta grecia

 

produse stomatologice


 

Termeni si conditii 2

CONDITII CONTRACTUALE:

Acestea sunt conditiile contractuale cu privire la prestarea de servicii publicitare in portalul magazine-online.ro Sunt prezente in format electronic si intra in vigoare de la data la care un vizitator devine utilizator al unui “cont de magazin” in site-ul 
www.rankine.ro
Incheiat intre:

1. Informatii despre FURNIZOR

SC RANKINE SRL, cu sediul in Timisoara ,inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Timisoara ,sub numarul J13 / 555/ 2000, avand codul fiscal numarul RO 13120858,si contul numarul RO15 RZBR 0000 0600 0089 0486 deschis la RAIFFEISEN BANK  Timisoara care va fi denumita in continuare FURNIZOR, 

 

2. Informatii despre BENEFICIAR

Orice utilizator, persoana juridical romana, care este detinatoar al unui cont de magazin.

Prin acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului cat si a conditiilor contractuale mai sunteti de acord si cu:

Termeni contractuali

Art. 1 Definitii de termeni

In considerarea unei cat mai bune si uniforme interpretari a clauzelor contractului de fata, precum si a drepturilor si obligatiilor care deriva din contract, partile au convenit ca urmatorii termeni si situatii vor fi interpretate dupa cum urmeaza:

A. « Furnizorul » reprezinta operatorul unui serviciu de publicitate, care vinde, conform conditiilor contractuale, spatiul publicitar identificat in portal.
B. « Beneficiarul » reprezinta acea persoana juridica care achizitioneaza de la Furnizor spatiul publicitar identificat la punctul 2.1.
C. « Cont de magazin » reprezinta acel cont existent in portalul magazine-online.ro care este activ si vizibil in portal ca urmare a verificarilor si validarii facute de catre administratorii magazine-online.ro
D. « Spatiul rezervat », reprezinta spatiu identificat ca atare, pe website-ul furnizorului, in care se va face afisarea mesajelor publicitare sau a magazinelor. La punctul 2.1 sunt detaliate serviciile si spatiile publicitare rezervate de Beneficiar pe website-ul Furnizorului.

Art. 2 Obiectul prezentului contract

2.1. Prezentul contract are ca obiect :

a) Rezervarea de catre Furnizor  la Beneficiar a unor cumparaturi si/sau servicii prin care Beneficiarul sa  poata achizitiona produsele dorite, in functie de disponibilitatea pe stoc din acel moment. 

b) Achizionarea de pachete si discounturi platite in functie de nr-ul de produse. Pachetele pot fi dupa cum urmeaza :


2.2. Furnizorul rezerva, potrivit acestui contract, produsele comandate conform comenzilor online plasate de Beneficiari.
2.3. Tipul de produse si discounturi inclusiv valoarea lor sunt specificate in pagina "Oferta" din cadrul site-ului

Conditiile de plata sunt urmatoarele: La momentul plasarii unei comenzi, se va emite automat o factura proforma din partea sistemului ce va contine valoarea serviciilor achizionate in functie de planurile tarifare. Valabilitatea acestei proforme este de 5 zile lucratoare de la data emiterii ei.

Art. 3. Durata contractului

3.1. Prezentul contract are valabilitate atata timp cat utilizatorul detine un cont activ de magazin in portal. Contractul  intra in vigoare incepand cu momentul in care sunt acceptati termenii si conditiile de utilizare a site-ului siconditiile contractuale prin bifarea optiunii : "Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare a site-ului." existenta in sectiunea creare cont magazin online. Furnizorul poate face orice modificare asupra preturilor fara o notificare prealabila. Nu se vor mari/micsora valorile pachetelor deja achizionate.

3.2. Beneficiarul va plati contravaloarea serviciilor contractate conform facturii proforme emise de catre sistem in cel mult 5 zile de la data emiterii ei, conform conditiilor specificate in fiecare comanda trimisa. In momentul confirmarii platii din contul RANKINE SRL, Furnizorul va emite si trimite catre Beneficiar, factura in format electronic conform platii efectuate. Furnizorul nu este obligat sa inceapa derularea contractului si implicit nu poate fi tinut sa isi respecte obligatiile contractuale decat la momentul la care exista dovada ferma cu privire la efectuarea platilor, in totalitate, de catre Benficiar.

3.3. Platile se vor realiza avand ca obiect cursul de schimb comunicat de B.N.R. in ziua efectuarii platii.

Art. 7. Obligatiile partilor
7.1. Furnizorul se obliga sa:
Retina si sa distribuie Beneficiarului produsele comandate prin intermediul site-ului  in conformitate cu comenzile efectuate de catre beneficiar la momentul confirmarii platii asa cum prevede prezentul contract. 
7.2. Beneficiarul se obliga:
a) sa plateasca valoarea produselor contractate, conform conditiillor specificate in fiecare comanda.
b) sa respecte toate obligatiile care ii revin potrivit prezentului contract.

Art. 8. Raspunderea contractuala
8.1. Furnizorul nu poate fi facut raspunzator, in nici o situatie, pentru acele daune, prejudicii, beneficii nerealizate, dovedite in instanta, oricare ar fi acestea, a caror existenta este dovedita de terti decat in limitele culpei sale.  In toate cazurile insa Furnizorul nu poate fi obligat la plata unor daune sau orice alte despagubiri sau compensatii materiale, sub orice forma ar fi cerute aceste, decat in limita pretului primit efectiv din ultima comanda formulata de Beneficiar.
 

PAGINA     1     2     3